joi, 24 aprilie 2014

Sisteme de joc , live , pentru tenis

O strategie de pariere  bazata pe tenis consta in utilizarea sirului Fibonacci (1 , 1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13 , 21 , 34 , 55) aplicat pe cote de peste 3.00 gasite in oferta live oferita de bet365.com sau chiar si la alte agentii.

Cum functioneaza?

Alegem si ne axam pe un meci de tenis. Orice jucator care serveste are o anumita cota pentru a castiga acel game la un anumit scor. 

Ex : Jucatorul care serveste sa castige game-ul la 30 sau sa castige game-ul la 15 (in ambele variante , cota este peste 4.00).Incepeti sa jucati dupa primele 4-5 game-uri ,perioada in care va faceti propria parere despre ce si cum se joaca. Daca primul pariu nu este castigat continuati sa jucati pe urmatorul jucator care serveste ajustand miza conform sirului lui Fibonacci. Reluati miza de la inceput dupa fiecare pariu castigat.Va recomandat sa va stabiliti de la inceput lungimea sirului pe care il folositi , implicit a mizelor folosite intr-o serie. Este de preferat ca la un moment dat , chiar daca nu ati castigat , sa acceptati pierderea si sa o luati de la inceput.In caz contrar , in cazul unei serii negative prelungite bugetul vostru poate suferi daune serioase.
Sistemele de joc cu mize progresive , folosite in mod necorespunzator pot duce spre faliment mai repede decat banuiti.

Jucati scor corect game doar pe jucatorul care serveste si jucati pe amandoi jucatorii. La fete nu jucati decat (40-40) .Cota este undeva in jurul lui 3.00. Puteti aplica sistemul si pe puncte castigate in cadrul unui game sau chiar pe break-uri dar , atentie , ajustati mizele in functie de cota oferita pentru fiecare optiune aleasa.

Nu uitati : money management , rabdare , strategie si stabilirea unor limite de joc in cazul unor serii negative.Nu tratati pariurile sportive ca pe un joc de noroc , tratati-le ca pe o investitie , o afacere.

Niciun comentariu: