sâmbătă, 15 decembrie 2012

Dezvăluiri despre "Mafia Pariurilor" din liga a 2-a: "Sînt primul care a sesizat blaturile pentru pariuri"




Un comentariu:

Unknown spunea...

Uefa a întocmit o listă de 8 meciuri din România suspectate de blat la pariuri, ceea ce a dus la discuţii aprinse. Farul Constanţa e unul dintre cluburile implicate într-un astfel de meci, iar patronul "marinarilor", Giani Nedelcu, susţine că a atras atenţia de-a lungul timpului că în liga a 2-a sînt multe meciuri suspecte.

"La Liga a 2-a, toate sînt dubioase! Dovezi nu am. Dar sînt semne de întrebare şi nu s-a cercetat cum trebuie! Am sesizat mereu prestaţiile dubioase la FRF, dar, fără ceva concret, îmi zic că sînt nebun. Fotbaliştii se duceau apoi la federaţie cu memorii, că le stric imaginea...

Le-am cerut şefilor din Liga a 2-a să nu mai primim jucători daţi afară pentru blaturi, însă s-au făcut că plouă! Sînt primul care a sesizat DNA în cazul blaturilor pentru pariuri, salut acţiunea UEFA!", a spus Nedelcu într-un interviu pentru Libertatea.

Patronul Farului are şi o soluţie pentru a curăţa liga secundă: "Meciurile din ligile inferioare să fie scoase de la pariuri! Eu nu pot să dorm şi iau medicamente de inimă şi ei... Să se asculte telefoane, să se verifice conturi...".

sursa : gsp.ro