vineri, 13 septembrie 2013

Start de weekend parioristic

3 comentarii:

Anonim spunea...

Paris FC vs Strasbourg

Pe Stade Charlety de la orele 21:00 va avea loc intalnirea dintre Paris FC si Strasbourg, doua formatii situate in prima jumatate a clasamentului in liga a treia din Franta. Cele doua formatii sunt despartite de 4 puncte in campionat, ambele formatii avand ca prim obiectiv clasarea pe primele pozitii ce asigura promovarea in liga secunda de fotbal din Franta.

Paris FC este pe pozitia secunda cu 11 puncte acumulate dupa cele 3 victorii si 2 egaluri, golaveraj 5-0, PFC fiind singura formatie ce nu a primit gol in acest sezon. Pe teren propriu au obtinut 2 victorii, prima fiind impotriva celor de la Colomiers, scor 1-0, cea de-a doua victorie venind impotriva celor de la Pont du Gard, PFC impunandu-se sec cu 3-0. Conducerea parisienilor doresc ca in acest sezon sa nu mai aiba parte de neplaceri cum a fost sezonul precedent, cand albastrii au incheiat sezonul pe pozitia numarul 17, la finalul unui sezon in care majoritatea partidelor au fost incheiate. Au crescut investitiile la echipa, fiind adusi cativa jucatori din ligile de amatori, insa jucatorii acestia si-au dovedit personalitatea si au devenit jucatori pe care antrenorul Olivier Guillou se poate baza.

De cealalta parte a baricadei se afla, Strasbourg, formatia alsaciana fiind situata pe locul 9 cu 7 puncte acumulate dupa cele 2 victorii, 1 egal si 2 infrangeri, golaveraj 4-3. Singurele victorii au fost obtinute pe propriul teren, contra celor de la Vannes si Pont du Gard, ambele victorii fiind incheiate cu acelasi scor 2-0. In meciurile jucate in deplasare nu au reusit sa marcheze nici macar un gol, partidele fiind jucate cu teama, elevii lui Francois Keller preferand sa stea la cutie si sa atace pe contraatac. Dupa ce in sezonul 2010-2011 au fost retrogradati in liga a patra din Franta din cauza intrarii in faliment, se pare ca in acest moment s-au mai linistit apele la Strasbourg si conducerea spera ca echipa locala sa acceada din nou in prima liga de fotbal, acolo unde au jucat multe sezoane. Este si pacat ca o formatie care in anul 1979 castiga campionatul, sau Cupa Frantei in 1951, 1966 sau 2001 sa fie nevoita sa inceapa de la zero, insa problemele cu lichiditatile nu au putut decat sa dea o palma istoriei.

Cele doua formatii au disputat doar 2 partide directe, ambele fiind incheiate la egalitate, scor 0-0 si 2-2, insa astazi cu siguranta diferenta dintre cele doua formatii se va vedea prin scorul final afisat pe tabela. Consider ca gazdele de astazi sunt o formatie de temut, mai ales ca inca nu au primit gol si defensiva pare impenetrabila, mai ales pentru o formatie care nu reuseste sa dea gol pe teren strain. In aceste conditii mizez pe o partida incheiata cu maxim 2 goluri inscrise. Sa avem noroc!



SUB 2.5 GOLURI COTA: 1.63

Anonim spunea...

Helmond vs Dordrecht

Eerste Divisie, Olanda ne poarta astazi pe Stadion De Braak din Helmond, Noord-Brabant, locatie unde echipa gazda Helmond Sport primeste vizita actualului lider din acest moment din clasament, Football Club Dordrecht Rotterdam. Meci de mare incarcatura deoarece Helmond vine cu un gust amar din sezonul trecut nu a reusit sa incheie pe podium vin la doar 2 puncte de un loc 3 ce le-ar fi asigurat un loc in play-off-ul pentru promovare in prima liga olandeza de fotbal. Eric Meijers, tehnicianul "rosilor" afirma faptul ca desi gustul amar al unui final de sezon atat de strans si la limita a fost indulcit de reusita clubului per totala, deoarece play-off-ul i-a prins nepregatiti si Sparta Rotterdam, i-a trimis afara din drumul spre promovare. Obiectivul pentru ei consta intr-o noua prezenta in aceasta faza, dar la cum lucrurile au inceput in acest debut de sezon, se pare fosta ocupanta a locului 4 nu va reusi sa egaleze performanta de anul trecut. Oaspetii de azi in schimb vin dupa o surescitare ce a avut loc la nivel organizational din cadrul clubului, care iata ca face ca obiectivele sale de a promova direct prin castigarea ligii, par din ce in ce mai plauzibile. Harry van den Ham este cumva pus la mare presiune de acest tel dorit deoarece liga secunda de fotbal olandeza este una din cele mai imprevizibile de pe glob, cu mici exceptii cluburile alterneaza pozitile in grupuri de cate 4-5, deoarece cum multe dintre ele poseda jucatori de nivel amator, sufera de asa zis-ul fenomen "spectacol fotbalistic". Si cand spun aces lucru ma refer la balanta foarta slaba din linii, cluburile din aceasta divizie vizand mai mult cartea atacului. Marea majoritate a duelurilor dintr-o etapa se sfarsesc cu scorul pe tabela ce insumeaza minim 3 goluri. Faptul ca "berbecii din Dordrecht" sunt neinvinsi pana in acest moment, iar atacantii lor au reusit sa fructifice aproape la fiecare faza, ocazia in gol, ma impinge astazi in a merge pe o predictie in care ei pleaca neinvinsi de la Helmond. Gazdele de astazi desi au marcat al doilea numar de goluri din divizie, dupa Dordrecht, din punct de vedere defensiv sta lamentabil adunand un golaveraj negativ de -1 datorat celor deja 17 goluri incasate in 7 etape.

EGAL SAU CASTIGA DORDRECHT COTA: 1.5

Anonim spunea...

Hertha Berlin vs VfB Stuttgart

Meciul dintre Hertha Berlin si Stuttgart deschide etapa cu numarul 5 in Bundesliga, in care pana acum o singura echipa are 4 victorii si anume Dortmund iar nou promovata Braunschweg este singura ce nu a obtinut nici un punct.
Hertha, o alta nou promovata, a inceput excelent sezonul cu o victorie de 6-1 pe propriul teren cu Frankfurt dupa care a remizat 2-2 la Nurnberg si a invins iar acasa pe HSV, insa in ultima etapa au cunoscut prima data infrangerea in deplasarea de la Wolsburg. Dupa toate acestea, Hertha se pozitioneaza pe locul 6 avand un golaveraj de 9 la 5, adica o medie cu putin peste 3 goluri in meciurile acestora. Principalul marcator este Ramos, cu 3 reusite urmat de Ronny cu 2.
Stuttgart in schimb a avut parte de un parcurs total opus Herthei. A pierdut in prima etapa cu 3-2 la Mainz iar singurele 3 puncte le-au obtinut in ultima etapa cand au zdrobit pe Hoffenheim cu 6-2. In 3 din cele 4 meciuri ale acestora s-au inscris peste 2 goluri iar echipa are un golaveraj de 9-8. Se pare ca schimbarea antrenorului a avut totusi un efect, mai ales dupa ce acesta a gasit formula castigatoare, din care a facut parte si romanul Maxim care a si inscris 2 goluri. Stuttgart se afla pe locul 14 si cu siguranta isi doreste sa acumuleze puncte si sa iasa cat mai repede din situatia jenanta in care se afla. Interesant este ca desi se afla aproape de ultimele locuri, Stuttgart da in acest moment golgeterul Bundesligii, pe numele de Vedad Ibisevic ce are 5 reusite.

Cred ca va fi un meci foarte disputat in care Hertha are prima sansa pentru ca evolueaza acasa in fata suporterilor dar daca Stuttgartul evolueaza la fel ca in ultimul meci, orice rezultat va fi posibil. Cel mai sigur cred ca ar fi un "over" la goluri pentru ca ambele echipe sunt insetate dupa reusite iar in aparare mai apar unele erori. Stuttgart, alaturi de noul tehnician Schneider a descoperit ca singura sansa este sa marcheze cat mai multe goluri pentru a fi sigura de o victorie, pentru ca pana acum au o medie de 2 goluri primite pe meci.

PESTE 2,5 GOLURI COTA: 1.65