vineri, 25 aprilie 2014

Strategia "lay" & "back"

1. Strategie pariuri live / sub 2,5 goluri

Strategia pe care o voi prezenta se bazeaza de asemenea pe fluctuatiile de cote de la betting – exchange – uri. Strategia este dedicata in special pariurilor live (in-play). O conditie este ca sa fie pe un meci la care numai un gol sa fie inscris, adica scorul este 0-1 sau 1-0. Este o situatie si mai buna daca echipa favorita conduce.
Cand va uitati la meci, cu putin timp inainte de pauza de obicei posibilitatea sa nu se mai marcheze este mare. Desigur ca se poate marca tot timpul, dar in ultimele minute ale primei reprize in principiu nu se mai marcheaza. In acele minute ale primei reprize deschideti casa de pariuri de tip exchange( Betfair sau Betdaq ) si puneti un pariu "back" pe ‚ ” under 2.5 goals”. Presupunem ca am mizat 4 unitati si ideal ar fi ca acest pariu sa fie prin minutul 40 al primei reprize. Cotele fiind adesea destul de mari – ex. 2.60 la meciul Liverpool – Arsenal cand scorul era 1-0 in min. 40. Acum esteptati cateva minute continuand sa urmariti jocul. Cazul ideal este sa nu se mai inscrie pana la pauza.
Cu foarte putin timp inainte ca arbitrul sa anunte pauza meciului, cotele de la "over" si "under" variaza foarte mult. In exemplul nostru, cota a scazut de la 2.60 la 2.24, fiind o situatie ideala pentru un pariu sigur. Acum puneti un pariu "lay" la "under 2.5 goals", ceea ce inseamna ca ati pariat contra pariului pus anterior, deci aveti un pariu sigur, orice s-ar intampla veti castiga. Toti pariori viseaza la astfel de situatii.
Profitul unei asemenea strategii nu este asa de mic cum ati putea crede. Este bine ca in perioada de proba a strategiei sa folositi miza minima de pariat , apoi o cresteti o data cu experienta. In exemplul nostru am calculat suma mizei puse pe pariul "lay" astfel incat orice s-ar intampla avem un profit de 0.70 unitati, ceea ce inseamna 20% din miza, fiind un procent foarte mare deoarece putem miza orice suma. Un astfel de calculator de mize in functie de cote il puteti gasi aici :

http://www.arbcruncher.com/

Niciun comentariu: